cellers abadal

Celler vinícola fundat per Valentí Roqueta, que es troba a Horta d’Avinyó i forma part de la DO Pla del Bages. Hem realitzat tancaments, portes i finestres de fusta.

Rossignol

Marca de material d’esquí i snowboard d’origen francès i que té part de la seva producció a Artés. Som el principal proveidor de fusteria industrial per a la fabricació d’esquís i planxes de snowboard, a més de realitzar el manteniment de les naus industrials.

Fundació Althaia

Fundació privada sense ànim de lucre que ofereix servei sanitari a la comarca del Bages. Fusteria Estruga fa el manteniment de les instal·lacions mèdiques de Manresa (Hospital General).

trajes señor

Coneguda marca de roba i sastreria, especialitzada en roba formal per a home. Fusteria Estruga ha dissenyat i fabricat el mobiliari d’exposició de les botigues a Manresa i Barcelona.

caldo aneto

Caldo Aneto es una coneguda marca de caldos naturals que està afincada al municipi d'Artés. Fusteria Estruga en fa el manteniment de la fusteria de la nau industrial.

fundació fira Manresa

Hem fabricat seients i bancs per al Centre d’Interpretació del Carrer del Balç a Manresa, un espai medieval museïtzat que dóna a conèixer la història de l’edat mitjana.

patronat vila d'artés

FUNDACIÓ PATRONAT VILA D'ARTÉS

Fabricació de mobiliari i portes per a la residència geriàtrica del Patronat Vila d’Artés, al mateix municipi.

Fermí Bataller

Col·laboració en projectes en diferents comerços i llars de la provincia de Barcelona, des de decoració d’interiors fins a ambiciosos projectes comercials i de fusteria industrial.

electrodomestics márquez

Mobiliari d'exposició per a la botida d'electrodomèstics, telefonia, informàtics i fotografia Electrodomèstics Màrquez, a Manresa.