Posar parquet a casa

Posar parquet a casa

Posar parquet a casa pot significar una inversió gran, però que té molts avantatges. Us explicarem les raons perquè posar parquet a la vostra llar és una bona idea:

Posar parquet ajuda a mantenir l’escalfor

Ara que s’acosta l’hivern, volem tenir unes cases calentes i acollidores. Els terres de parquet, al ser de fusta, son aïllants i mantenen l’escalfor a les habitacions. Això es tradueix en un estalvi energètic a llarg termini.

El parquet evita les al•lèrgies

El parquet es perfecte per a les llars on hi viuen persones amb algun tipus d’al•lèrgia, especialment, l’al•lèrgia a la pols. No acumula floridures, àcars dipols, pol•len o altres agents que provoquen reaccions al•lèrgiques a les persones.

Posar parquet a casa

Menjador modern amb terra de parquet

És fàcil de netejar i mantenir

El parquet és molt fàcil de netejar: amb una aspiradora o mopa ja està net. I, de tant en tant, netejar el parquet amb productes específics per a la fusta també es recomanable. D’aquesta manera, es pot mantenir els terres de parquet bonics i brillants durant molts anys.

Posar parquet per a decorar i estètica

Els terres de fusta donen un estil únic a les habitacions: es pot tenir una habitació rústica amb parquet com també una habitació moderna, gràcies a les diverses varietats de fusta i colors d’aquest material.

Evidentment, no deixarem de banda els punts negatius de posar parquet, però que creiem que no faran que canviïs d’opinió.

Posar parquet té un cost elevat

Es cert. Posar parquet requereix una inversió i, dependent del tamany de la llar o les habitacions, pot ser força gran; sobretot, si volem un parquet de qualitat. Però hem de tenir en compte que durarà molt de temps i estalviarem en calefacció. Aconsellem demanar un pressupost per tal de poder conèixer les diferents opcions de terres de parquet que Fusteria Estruga us pot oferir.

Posar parquet a casa

Casa amb terres de parquet

El parquet fa sorolls incòmodes

A vegades, un cop el parquet és vell i no s’ha cuidat prou bé, el parquet pot fer sorolls que poden resultar molestos per a certes persones. Aconsellem fer un bon manteniment del parquet i utilitzar espardenyes o sabates amb soles de goma per tal de que duri encara més temps.

Esperem que els consells puguin ser útils a l’hora de prendre la decisió sobre posar parquet a la llar o no. Fusteria Estruga està a la vostra disposició en cas que tingueu alguna consulta sobre el tema.